Bebis · Gravid · Livet · Tårtor · Utflykt

Nya lilla Juli…

Igår åkte vi på en liten tripp ut till Vallda tillsammans med Linda, jag och barnen. Vi fick äntligen träffa alldeles nya lilla Juli endast 2 veckor gammal. Vuxna som barn mumsade vi i oss gofika i form av tårta och kakor samtidigt som vi beundrade det allra nyaste lilla livet och pratade om allt vad livet ger…

DSC_0920

DSC_0931

DSC_0933

Trots att man redan gjort det två gånger glömmer man snabbt hur ytte pytte dom faktiskt är den där allra första tiden. Minspråket och de små rörelserna när dom drar ihop sig som en liten boll. Visst blev man bara ännu mer förväntansfull för vad som komma skall. Efter sommaren får vi äntligen lukta på bebishår igen och visst är det underbart att ha några bebisar att lukta på medan vi väntar…

DSC_0938

DSC_0936

Liten blev väldigt förtjust i Juli och stod länge och beundrade och klappade på henne. Glömde helt av att hon frågat om hon fått hålla henne innan vi åkte dit vilket hon påminde mig om när vi åkt hemåt igen. Men nästa gång ska vi inte glömma av det. Det är så underbart att se glädjen i Litens ögon när hon ser så små. Hon pratar ofta med min mage och viskar hemlisar till bebisen.

Theo tittade storögd på den lilla lilla människan och tog god tid på sig innan han vågade klappa henne försiktigt på benet. Fascinerade liten sak det där…

Nu blir det sängen för min del. Sov gott vänner!

2 kommentarer på “Nya lilla Juli…

  1. Fina bilder på mitt lilla hjärta!! Hon tackar för kläderna som sitter som en smäck (till skillnad mot typ allt annat i hennes garderob)!

    1. Åh vad roligt att dom passade! Tänkte det kunde vara kul att ha något som faktiskt passar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s