Gravid · Hemma hos oss · Livet

Solen skiner…

God Morgon! Idag får vi en riktigt fin dag. Solen skiner och himmelen är klarblå och temperaturen är dessutom redan upp på 15 grader. Känns konstigt att det redan är onsdag, låg utslagen hela måndagen och gårdagen kändes lite som en bakfylla. Vet inte riktigt vad som hände men vaknade i måndags med kraftig yrsel och illamående, visste inte om jag skulle svimma eller spy. Blev sängliggandes hela dagen och gårdagen kändes mycket bättre men fortfarande lite efterkänningar.

Var hos Barnmorskan och tog prover och där såg det mesta ok ut vilket kändes skönt. Järnvärdet är fortfarande inte riktigt ok så mer järn fast i snällare former då de kan ha varit den ökade dosen som gjort mig dålig. Skulle ta det extra lugnt denna veckan också så hoppas vi på ännu bättre prover nästa vecka…

DSC_0296

Om en stund kommer finaste Linda och plockar upp mig för en tripp ner till Ullared. Ska bli så otroligt roligt med en liten utflykt! Många skratt som vanligt när man åker med Linda så det ser jag verkligen fram emot.

Ha en riktigt fin dag vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s