Barn · Hund · Utflykt · Utomhus · Våren

Ner till vattnet…

Idag var vi uppe lite tidigare än vanligt för att lämna Mattias på Säve flygplats. Han spenderar en långhelg i London tillsammans med sina arbetskamrater. Lite sightseeing, musikal och god mat skulle dom hinna med och lite sol på det med. Även vi här hemma kommer få sol under helgen vilket känns jätte skönt. Det får bli en utehelg med lite pyssel och bus i trädgården med barnen och hundarna.

Förr förra helgen var jag och Liten borta i Härskogen med Tira som fick lite egentid tillsammans med oss. Vi promenerade ner till vattnet och lät Tira få simma lite. När de andra hundarna är med överlåter hon gärna simningen till Vin som ibland tar för sig lite väl mycket i vattnet. Det är otroligt skönt att dela upp dom emellanåt och spendera lite extra tid åt var och en…

DSC_0091

DSC_0094

DSC_0110

DSC_0117

DSC_0123

DSC_0128

DSC_0136

DSC_0143

DSC_0157

Det finns nog ingen som kan se så tokig ut som Tira med alla hennes miner…

DSC_0164

DSC_0192

DSC_0197

DSC_0162

DSC_0213

DSC_0229

DSC_0233

Iväg till dagis och hämta hem mina små och sen lite tid ute i det fina vädret!

Ha en fin kväll vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s