Kalas · Självporträtt

Hipp hipp hurra…

Så hade redan ett helt år gått, jisses vad fort det går nu för tiden! Minns när jag var liten, när jag längtade efter den där födelsedagen som alltid kändes långt bort. Att fylla år har alltid varit väldigt speciellt för mig, vi har firat ordentligt sedan vi var små och dagen har alltid inneburit tårta på sängen, paket och önskad middag. Sedan givetvis kalas också.

Sedan man blivit lite äldre och framförallt sedan barnen kom så läggar jag inte lika mycket fokus på mig själv men vi firar ändå såklart. Numer får jag tårta på sängen av Mattias som bär vidare traditionen från när vi var små. Idag valde jag att spara min bakelse och fick ihop en underbar födelsedagslunch. Fick order att ge mig ut vid 2-tiden och hamnade på en massage. Spänd som en fiolsträng var jag tydligen men nu efteråt är jag både mjuk och mör. Så skönt att få släppa på lite spänning i min spända kropp…

DSC_0604

DSC_0710

DSC_0609

DSC_0732

Nu väntar jag hem mina små och lite Take Away så känns dagen genast mycket mer komplett!

Hipp hipp hurra för mig idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s