Barn · Vit

Lillebror 2 år

Igår firade vi liten Lillebror som fyllde hela 2 år!!! Helt galet vad det går fort, han är ju fortfarande min lilla men ändå! Morgonen spenderades med att öppna paket och i år var det riktigt roligt att slita och dra i allt papper. Det var så roligt att se hans kraftansträngning paket efter paket och minspråket sen, hihihi…

DSC_0674

DSC_0677

1

DSC_0719

DSC_0730

Uuuummmuumm uuuummuuumm…

DSC_0738

3

DSC_0788

4

Liten hjälpte till med att klippa paketsnören och skötte sig riktigt bra med att låta Lillebror öppna paketen själv, men visst kliade det rejält i fingrarna på henne…

DSC_0789

DSC_0805

Frukost precis som han vill ha den, macka med massa smör på. Theo har aldrig någonsin tyckt om att ha pålägg på mackan. När han var mindre försökte vi lite då och då men gång på gång åkte det ner på golvet till hundarna. Macka med smör ska det va…

5

6

      ♥

Världens gladaste lilla 2 åring! Han som alltid har ett skratt nära till hands och han som lyser upp vilken grå dag som helst, vår finaste Lillebror. Som vi älskar dig och som vi ser fram emot en massa nya äventyr med dig! Grattis på 2 års dagen min lilla prins ♥

2 kommentarer på “Lillebror 2 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s