Caddy-Änglahunden · Hund · Livet · Sommaren

En bit av mitt hjärta…

Varje sommar är det någon som saknas någon som borde funnits här. Han är min första riktiga kärlek och jag har så fruktansvärt svårt att släppa honom. Vår första sommar i huset spenderades med honom och varenda liten yta påminner om honom. Jag önskar av hela mitt hjärta att vi fått ha honom kvar, min första, min kärlek som för alltid har en bit av mitt hjärta…

DSC_0118 - Kopia

Jag bär dig i mitt hjärta för alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s