Barn · Livet · Självporträtt · Utomhus

Lärt mig älska…

Att bli mamma är något av det största som finns i livet, att ändra sitt liv och göra allt man kan för det lilla knytet som gror inom en. De senaste åren har jag fått göra en fantastisk resa, jag har fått vara med om en pirrande mage med ett plus på testet. Jag har fått se magen växa, känna de små fötterna sparka, jag har fått älska någon jag aldrig mött. Jag har gått upp 54,5kg i vikt, jag har kämpat för att bli av med varenda kilo igen och jag har lyckats!

Jag har fått en liten människa som tittar på mig med stora ögon och avgudar allt jag gör, som älskar mig av hela sitt hjärta och inte bara en liten människa utan två. Två helt perfekta små sinnen som jag får följa varje dag, som jag får trösta, hurra och älska.

Jag har gjort en resa som ändrat mitt liv och jag kan med hela mitt hjärta säga att jag blivit en bättre människa, jag har turen att ha väldigt mycket kärlek i mitt liv och många gånger förundras jag över alla fina människor som står mig nära. Jag har lärt känna personer som ger mig fjärilar i magen och jag har lärt känna mig själv.

Att bli mamma innebär många gånger att man lämnar en bit av sig själv för att ta hand om och älska någon annan, att sätta deras behov i första hand. Jag har haft en underbar resa men under tiden har jag också fått gå igenom något jag aldrig någonsin skulle önska min värsta fiende, jag har fått leva med kronisk smärta och gör än idag. Jag är så innerligt tacksam för att min egna mor gjort mig till den jag är, för att hon alltid sett till mitt bästa och för att hon gjort mig stark och självständig. Utan henne kanske jag inte hade rest på mig för att hålla huvudet högt.

Jag är glad och tacksam för allt som gjort mig till den jag är idag, för idag har jag lärt mig älska mig själv…

1

_DSC0221

2  _DSC0185     _DSC0284

Önskar er alla fina en underbar helg!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s