Barn · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Köket · Livet · Mat

Det där med tabletter…

Klockan närmar sig 01 och jag har precis börjat kvickna till. Äter nya tabletter som ska hjälpa mig att somna men dessa har gjort att jag varit helt utslagen mestadels av dagen. Det är inte lätt det där med tabletter, jag behöver tabletterna för att kunna leva så normalt som möjligt men alla tabletter har biverkningar vissa mer och vissa mindre. Ibland kan jag få frossa och frysa samtidigt som jag svettas, vissa gör mig trött och orkeslös och andra känner jag knappt av. Det är verkligen en djungel det där och jag hoppas att jag hittar något som låter mig få vara pigg och glad och fylld av energi samtidigt som jag får vara någorlunda smärtfri. En önskan som många gånger känns långt borta men som jag aldrig kommer att sluta hoppas på!

När jag hämtade Liten & Lillebror på dagis idag fick jag en bukett som Liten plockat åt mig. Blommor är verkligen helt underbart och hemma hos oss pryder färska blommor bordet allt som oftast, något som även Liten uppskattar. För att försöka gottgöra hur tråkig jag varit idag så fixade vi ordning en god måndagsmiddag med grillad kyckling & sallad. Super enkelt men så gott…

_DSC0022

_DSC0025

_DSC0028

Jag blev smygfotad förut när jag låg och vilade, försökte samla krafter för att ta mig upp och göra middag. Jag hoppas så innerligt att jag snart piggnar till…

_DSC0006

Sov gott vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s