Barn · Cupcakes, Muffins · Kalas · Livet · Mat · Sommaren · Utflykt · Utomhus

Nationaldagen…

God kväll vänner!

Oj oj oj vad dagarna bara rinner iväg. Vi har fullt upp och försöker verkligen njuta utav sommaren och värmen. Jag håller på att försöka få till altanen med lite utemöbler och annat, ska försöka fota lite så ni får se. Jag har lite blogginlägg som ligger och väntar så nu får jag allt skärpa mig här inne tycker jag!

Idag har vi spenderat en underbar dag hemma hos Svärmor där vi firat Nationaldagen med sol, grillat, busiga barn och en massa skratt. En helt underbar dag och sådär lätt och bekymmersfri. Jag har gjort illa ryggen då jag hjälpt M att få upp den nya dörren på altanen och trots att han tog den mesta tyngden räckte det för att förstöra. Har till och med haft problem att böja mig idag och att lyfta Theo har inte varit på frågan. Så det har varit extra skönt att ha mannen hemma när kroppen inte funkar som den ska. Jag har i stort sett fått sitta ner i en solstol och njutit av god mat och gott sällskap så mig har det inte gått någon nöd på trots allt.

Lite bilder från dagen…

_DSC0407

_DSC0410

_DSC0413

_DSC0427

_DSC0471

_DSC0490

Hahaha, jag dog av skratt av den här bilden!! Ser ni alla fjuniga hårstrån som växer ut efter amningen!!?

_DSC0528

_DSC0574

_DSC0592

_DSC0598

Hoppas att ni alla haft en fin dag och firat vårt fina land idag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s