Inredning · Livet · Sommaren · Utflykt · Utomhus

Den där tatueringen…

I Över 3 år har jag varit lyckligt lottad med den allra finaste av vänner. Vi hittar på det mesta ihop som hundutsällningar, loppisrundor, födelsedagsfirande, midsommarfirande, lekdater, shoppingrundor, ja listan kan göras lång! Men något vi aldrig gjort under dessa åren är att ta en tjejkväll för oss själva och ta en kväll på krogen med god mat och drinkar, kanske inte helt konstigt med tanken på att jag varit gravid eller ammat under större delen av dessa 3 år. Men igår gjorde vi äntligen slag i saken och som alltid hade vi otroligt roligt…

1

Fina sommarkväll…

_DSC0314 _DSC0319

Vi åt god mat på ett supermysigt ställe vid vattnet tillsammans med Kusin Madde och skrattade bort några timmar, fortsatte senare runt mellan ställena för att dricka drinkar och mingla. Blev uppraggade av diverse intressanta figurer och hade samtalsämnen om skor, spioner och utspillda drinkar. Lämnade stället vid stängning och blev hemkörda av den bästa taxin i stan!

Sedan vaknade jag upp här…

_DSC0342

Hemma hos den finaste, som för övrigt har skaffat sig krukan som är att dö för!

2

_DSC0351

Skyndade mig hem för att fräscha till mig lite och träffa min fina familj. Drog på Liten sommarklänningen och slog in paketet till födelsedagsbarnet, sedan hoppade vi in i bilen och snurrade runt tills vi slutligen möttes av ballonger, plättar och skrattande barn. Spenderade en superhärlig dag med glada lustfyllda barn och åkte sedan hemåt nöjda och trötta. ( Bilder kommer imorgon )

Lämnade av Liten hemma tillsammans med Pappa & Lillebror och de 3 Blå. Mötte upp min finaste igen för att närvara vid hennes 8:e tatuering…

3 4

_DSC0534

Hoppade sedan själv upp i stolen och gjorde den där tatueringen som hetat om-jag-någonsin-skulle-tatuera-mig-någon-gång-så-skulle-jag-vilja-ha…

_DSC0553

6

Gav tatueraren och min finaste skrattet i deras liv när jag brast ut i diverse olika tjut ( om ni har tur kommer det upp en video här inom närmsta tiden )

_DSC0558

5

Nu kryper jag upp i min alldeles egna säng om njuter av några timmars sömn! Dröm sött vänner!!!

5 kommentarer på “Den där tatueringen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s