Inredning · Livet · Mat · Sommaren · Tips · Utflykt · Utomhus

Lite egentid…

Igår jobbade jag kväll och passade på att skämma bort mig själv med lite egentid på förmiddagen. Efter att ha gått med oklippt amningshår i över ett år kände jag att det var på tiden att få ordning på det. Jag åkte bort till bästa Frida i Stenkullen som har Salong UnderGround och hon klippte bort lite slitet hår och ljusnade upp det en aning. Det kändes underbart att vara nyklippt och fräsch igen!

1 2 3 4

På vägen hem stannade jag till i Lerum för att besöka en av mina favorit affärer Inred presenter & sånt. Jag fick med mig en påse med underbart porslin och en skål som jag letat efter länge, ska visa er så småningom. För er som har vägarna förbi bara måste ni titta in i butiken…

_DSC0851

5 6

_DSC0828

7

På torget såldes blommor av alla dess slag och hade jag bara orkat bära hade jag nog köpt på mig både de ena och det andra…

8

_DSC0857

Satte mig i solen och åt lunch innan jag åkte hem och badade hundarna och sedan hämtade barnen. En sån där förmiddag som man behöver ibland!

_DSC0862

9

Ha en fin fredag vänner!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s