Arbetsrum · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Inredning · Livet · Vit

Vår skrivbordshörna…

Andra arbetsdagen är gjord och barnen är hämtade på dagis. Kroppen värker och jag vill inte annat än att sova just nu. På ett sätt är det roligt att komma tillbaka och få känna igen ansikten, att få hjälpa till och få känna att man gör nytta. Men att göra detta med kronisk smärta gör det utmattande på alla sätt och vis. Imorgon gör vi dag 3.

Jag tänkte sortera tvätt tills jag insåg att det inte skulle gå, inte ens lite. Men tvätten hamnade i sängen istället för skrivbordet och då slog det mig att jag inte visat er vår skrivbordshörna. Hyllan har vi ju haft ett tag men bordet gjorde M till mig i mars och jag har helt enkelt inte haft ork att fota men här kommer det…

_DSC0751

_DSC0766

1_DSC0738

 

2

_DSC0762

3

_DSC0774

4 5

Ha en fin kväll vänner!!!

 

2 kommentarer på “Vår skrivbordshörna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s