Vikt efter förlossningen

Upp på vågen…

Idag har vi firat världens finaste lilla 1 åring!! Och som bonus på denna fina dag klev jag upp på vågen i morse med ett resultat på 59,4 kg vilket innebär en minskning med -1,2 kg sedan förra veckan!! Det tog mig precis 1 år att bli av med mina gravidkilon vilket är ungefär samma som med Tindra. Att jag har 0,4 kg kvar gör mig absolut ingenting då det redan känns som att jag klarat det.

Idag drog jag på mig mina smaljeans för första gången på evigheter och för precis ett år sedan fick jag inte ens upp dom över låren! För sån är jag, trots att jag visste att de inte ens skulle gå lite så var jag tvungen att testa liksom! Så ni förstår ju vilken känsla det var att dra på sig dom i morse och åka och handla och känna sig bekväm och alldeles alldeles vanlig…

20130308-170801.jpg
Mer om världens finaste 1 åring lite senare ikväll, nu blir det familjemys i soffan en stund!

2 kommentarer på “Upp på vågen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s