Barn

Till hennes födelsedag…

Igår åkte vi iväg för att fixa en lite tidig födelsedagspresent till lilla Tindra. Hon blir ju 3 år i april och tanken var att hon skulle få ta hål i öronen då men jag tänkte att dom skulle hinna läka till hennes födelsedag så vi passade på att göra det igår. Och gudars så söt hon blev!

Hon var fullt medveten att det skulle göra ont och efter först örat grät hon lite men var ändå rätt så lugn och obrydd tills andra örat, ett starkare tjut och sedan föll tårarna. Trodde mitt hjärta skulle brista i några sekunder tills hon lugnat sig och ville titta sig i spegeln, hon fick välja en klubba och efter det sa hon att det inte gjorde ont mer. Jag var lite orolig att hon skulle ha svårt att sova men hon sov hela natten igenom och har inte sagt ett ljud om öronen så jag antar att hon inte känner av det värst mycket. Och herregud så söt hon är!! Svårt att fånga en busig 3 åring på bild numera…

2

Titta in ikväll så ska ni få se vad jag och Lillebror gjort idag! Ett smakprov i alla fall, jag lovar att ni inte vill missa det!!! Ha en fin eftermiddag så länge!

2 kommentarer på “Till hennes födelsedag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s