Livet

I paketet låg…

Jag har världens finaste kille som igår förgyllde min dag genom att ge mig min 30 års present några veckor i förtid. Igår kom han hem med ett stort tungt paket och i paketet låg min alldeles egna Nikon D90!!! Trodde jag skulle svimma där ett tag och hur lycklig kan man bli för materiella ting egentligen!? Väldigt kan jag meddela!!! Ja nu älskar jag ju honom även om jag inte fått den men om möjligt så ännu mera efter den perfekta födelsedagspresenten ♥

Och för er som undrar vad det är som pågått med en fotograf i huset så kan jag äntligen avslöja att på Lördag kommer vi vara med i Aftonbladets bilaga Härligt Hemma!! Känns otroligt roligt och lite pirrigt att vi ska vara med där, artikeln handlar om Theos säng som vi ju byggt själva och där kommer finnas lite steg för steg hur man kan gå till väga om man själv vill göra en egen spjälsäng. Så till er alla nyfikna där ute så bara måste ni köpa hem Aftonbladets Härligt Hemma på lördag!!!

_DSC0026

4 kommentarer på “I paketet låg…

  1. Som lycklig ägare till just en D90 sedan lite drygt två år så kan jag verkligen säga – GRATTIS!! Älskar min!! Och jag använder dessutom filmfunktionen ofta också, så det är ett extra plus (fast det verkar iofs finnas med på småvarianterna också nu för tiden). Bästa Mattias…

    Och såklart GRATTIS till till tidningsdebuten också, gud vad roligt för både dig och M!

    1. Det lilla jag har hunnit använda min så kan jag säga att jag också ääälskar den!! Dessutom är den mycket snabbar än min gamla, vilket är ett stort plus! Ser fram emot en massa bra kort framöver 🙂

      Och tidningsdebuten, ja den är ju så sjukt spännande! Ska bli helt fantastiskt att kunna läsa den färdiga artikeln imorgon!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s