Livet · Vikt efter förlossningen

Vågen igen…

Fredag idag och precis som alla andra fredagar var det dags att ställa sig på vågen i morse. Det tog emot lite att ställa sig där då jag haft lite av en ätar-vecka, att både Semledagen  och Alla hjärtans dag föll på samma vecka var väl ingen hit för vikten precis. Måste ändå ge mig själv en klapp på axeln då jag väntat hela året på den där Semlan utan att fuska en endaste gång, normalt hade jag nog redan hunnit med en handfull med semlor.

Förra veckans vikt glömde jag redovisa så vi börjar med den, 61,7 kg med en viktminskning på -1 kg!! Alldeles jätte glad var jag och nu känns det att jag närmar mig!

20130215-111651.jpg

Dagen vikt blev 60,9 kg och jag höll på att tappa hakan då jag ställt in mig på ett plus!! Viktminskning med -0,8 kg och endast 1,9 kg kvar av mina gravidkilon!! Helt ofattbart och helt fantastiskt!! Jag har allt som allt gått ner -23 kg hittills! Till nästa vecka ska jag sköta mig riktigt bra och hoppas att jag kan komma under 60 kg så att jag äntligen kan få se 59 på vågen igen. Jag har 4,5 veckor kvar till min födelsedag som är slutdatumet då jag tänk ta en paus från allt som heter banta!! Och 1,9 kg känns ju absolut genomförbart på 4,5 vecka! Pepp pepp på mig för att jag kämpar på och faktiskt levererar…

20130215-111607.jpg

Igår hade vi en riktigt mysig dag och när pappa kom innanför dörren hade han med sig en megabukett med 10 röda och vita rosor till mamman och 3 rosa rosor till lilla Liten som blev minst lika glad som jag. Vi brukar inte fira så där jätte mycket men tycker det är fint att passa på att göra något lite extra mysigt en dag som denna. För det handlar ju faktiskt bara om att tala om för sina nära och kära att man tycker om dom. Vi beställde Thaimat och åt cupcakes som ni hittar HÄR och efter att barnen somnat spenderade vi kvällen tillsammans framför tvn och det är inte varje kväll vi gör det så det var riktigt mysigt!

Och rosorna, ja dom kommer jag leva länge på!! Tindra bar in sina till sitt rum när hon skulle sova så det skulle lukta gott i rummet under natten, söta lilla gumman ♥ Tänk att vi har den bästa man/pappan man kan önska sig…

DSC_0167

4 kommentarer på “Vågen igen…

  1. Vad sött att Tindra också fick blommor! 🙂

    Vi firar idag istället då A blev tvungen att jobba över igår, men den som spar hon har. 🙂

    Fasen vad duktig du är med vikten!! Här går det neråt också, men inte lika fort. Inte så konstigt då jag inte fixar shakediet (mer än nåt enstaka utbytt mål), men äntligen börjar det kännas iaf och guuud så skönt!

    1. Jag vet, dog en smula när jag såg hennes egna bukett ❤

      Blir nog minst lika mysigt idag som igår ska du se! Och sjukt kul att det börjat hända lite på din våg också, förstår att det inte funkar för alla med shakediet men att byta ut något mål kan ju hjälpa till lite i alla fall. Håller tummarna för att du håller motivationen uppe, bra jobbat och pepp pepp på dig!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s