Vikt efter förlossningen

Vägning igen…

I fredags var det vägning igen och jag glömde helt av att redovisa min vikt här på bloggen så det får bli ett litet inlägg idag istället. Vågen stannade på 62,7 kg vilket blev en viktminskning på -1,2 kg sedan förra veckan! Jag blev så klart super glad och känner att det är nära nu! Jag fortsätter ett tag till och hoppas på att de sista 3,7 kg är borta till min födelsedag! Nu är det ca 6 veckor kvar så det känns mer än genomförbart och känslan att vara tillbaka är helt underbar!

20130204-115328.jpg

Jag började min nya viktresa på nyårdagen och började på 66,4 kg och då hade jag 7,4 kg kvar av mina mammakilon och idag efter 5 veckor har jag gått ner -3,7 kg och har exakt 3,7 kg kvar. Eftersom att det gick så otroligt trögt trots att jag slutade äta onyttigt och trots fler och längre promenader bestämde jag mig för att testa Nutrilett i några veckor för att sätta lite fart på kilona. Och efter nästan 2 veckor måste jag säga att jag är otroligt nöjd! Det här med att ta en shake var 3-4e timme har fungerat rätt så bra och på helgerna har jag tillåtit mig själv att äta någon sallad eller ibland något annat i matväg men ändå fortsatt med shake för det mesta under dagen.

Eftersom att jag är så nöjd kör jag ett tag till och hoppas på minus även nästa vecka. Och jag måste tillägga att jag inte på något sätt svälter mig själv med hjälp utav de här utan att jag äter en väldigt kalorisnål diet då de innehåller de man behöver under dagen trots lite kalorier. Känner jag att jag behöver äta något mer så gör jag det och jag äter 5 shakear per dag så att jag verkligen får i mig det jag behöver! Jag räknar kallt med att jag kommer gå upp något kilo sedan när jag slutar med dom och börjar äta normalt men kommer givetvis tänka på vad jag äter och mjukstarta lite med någon shake om dagen plus mat för att inte chocka kroppen…

1

Jag ligger numer äntligen på Normalvikt igen enligt mitt BMI så mer pepp pepp på mig!!!

2 kommentarer på “Vägning igen…

  1. Vad DUKTIG du är !!! Bra gjort =) Jag ska själv börja med shake & köra en kur för jag vill oxå bli av med ca 7-8kg men får bli frisk innan jag kan köra igång med det =) Så stort Pepp till dej kram

    1. Tack så jätte mycket! Jag kan verkligen rekommendera det för att sätta fart på viktminskningen, alla är vi ju olika men för mig har det känts toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s