Bebis · Livet · Självporträtt

Känna sig trygg…

Om lite drygt en månad fyller min lilla Lillebror 1 år! Helt otroligt att han snart funnits hos oss så länge! Att få älska ett barn är en av de finaste gåvorna som finns och att sedan få älska ännu ett barn precis lika mycket är en ännu större gåva. Vår familj är så komplett tack vare honom och jag kan inte beskriva i ord vilken glädje han har spridit i våra liv de senaste året! Med ett konstant leende på läpparna tar han sig igenom livet och förgyller det med många härliga skratt…

Häromdagen skickade jag iväg ansökan om Theos dagisplats och jag måste säga att det faktiskt skrämmer mig lite att det är så nära nu. Om bara några månader skolas han in och jag håller tummarna hårt för att han ska få komma till samma avdelning som Liten så han på en gång ska känna sig trygg. I 3 år har jag gått hemma och vårdat mina barn, aktiverat våra hundar, pysslat, gjort om hemma & bakat och nu snart ska jag på ett sätt lämna allt det där för att ta mig an nya möjligheter och även det skrämmer mig lite då jag på nytt behöver finna mig själv. Jag hoppas att min väg om några månader känns betydligt klarare än idag och att jag med glädje kan ta det där klivet ut i den stora vida världen…

DSC_0503

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s