Barn · Bebis · Djur · Livet · Utflykt

Hitta en väg…

Igår fick jag ett brev från min läkare som varit i kontakt med FK där dom i princip skrivit att jag högst sannolikt inte kommer få ersättning utav dem i fortsättningen trots att jag inte kan utföra mitt nuvarande arbete pga min skada i nacke & rygg. Min remiss jag skulle få till Spine Center visade sig inte heller vara på gång då det inte alls var så enkelt att min läkare kunde skriva remiss. Nådde botten där ett tag och ville bara lägga mig i ett hörn och dö! Japp, precis så kände jag!

Vaknade upp idag och kände att jag är alldeles för stark för att låta dom ta makten om min framtid, funderingarna är många just nu men att hitta en väg ur detta ska jag absolut göra och i slutändan är det jag som står som segrare!

Till något betydligt trevligare, i lördags spenderade vi dagen på Universeum inne i Göteborg och fick uppleva både det ena och det andra. Ett helt fantastiskt ställe att strosa runt på med barnen och även utan barn. Djuren vistas precis intill en och de allra flesta djuren är lätta att se för både liten och stor. Vi började med en liten fika innan vi gick igenom portarna till Tindras överraskning…

1

2

3

Hajtanken är en otrolig upplevelse och hajarna simmar riktigt riktigt nära…

4

5

6

7

8

9

10

11

Efter några timmar var vi klara och då besökte vi Jobbis där barnen får leka av sig med alla möjliga roliga saker…

 

12

Tindra och jag stod länge och gjorde bubblor…

 

13

En blivande astronaut??

 

14

Har ni inte varit där måste ni absolut ta er tid till det någon gång!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s