Vikt efter förlossningen

Så mycket bättre…

Sedan Theo blev ett halvår har jag i princip stått still på vågen, pendlat upp och ner något kilo men ändå inte kommit någon stans. När Vin blev överkörd tappade jag all ork jag hade gällande det mesta och vägen tillbaka var tung men nu äntligen känns det så mycket bättre! Precis innan nyår bestämde jag mig för att ta tag i vikten igen redan på nyårsdagen och precis så blev det!

Första vägningen blev förra fredagen då jag började med en vikt på 66,4 kg och gick ner till 65,7 kg en minskning på -0,7kg en riktigt bra början! Idag är det fredag igen och vägning imorse igen, 64,7 kg så en minskning med -1kg!!!
Eftersom jag har problem med smärta i kroppen kan jag inte träna och många gånger inte heller promenera längre sträckor men nu har jag äntligen fått nya tabletter och hoppas på att dom är riktigt bra så jag åtminstone kan hålla igång promenaderna igen!

20130111-110955.jpg

Jag tänkte visa er lite bilder från Tindras rum lite senare så ska ni få se hennes nya säng som Mattias byggt, såklart! Så ses vi sen…

Pepp pepp till nästa vecka!!!

6 kommentarer på “Så mycket bättre…

  1. Vad duktig du är!:)
    Jag behöver hitta orken, har tappat lusten totalt.
    Tack för kommentaren, jag har tänkt på att ljuset kan göra det & det stämmer nog, nu gäller det bara att få till det i ett annat ljus.

    Kram

    1. Tack! Ja orken finns ju inte alltid och då är det helt meningslöst! Hoppas att den kommer snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s