Uncategorized

Problemet…

Problemet kvarstår, jag kan inte blogga som vanligt via datorn och vad jag än testar så funkar det inte. Det är otroligt påfrestande att sitta och försöka lösa problemet utan att riktigt förstå vad problemet är. Har helt tappat lusten nu när inget funkar…

Lovar att komma igång igen med nya inlägg så fort det funkar igen! Det värsta är att jag inte förstår om problemet ligger hos oss eller om det är hos wordpress. Så otroligt tröttsamt och tråkigt då jag är van att blogga i princip varje dag, men livet går vidare och förhoppningsvis kommer bloggen snart vara igång igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s