Barn · Bebis · Djur · Hösten · Hemma hos oss · Hund · Livet · Utomhus

I duggregnet…

Idag har det varit väldigt mycket måndag. Den fina frosten har återigen bytts ut mot regn och blöt lera, tassavtrycken på det rena golvet syns långa vägar och där hundarna har legat kan man skymta en tunn sandhög. Barnen har varit lite småtrötta och kinkiga idag och det är väl inte så konstigt då de båda nyss haft tandsprickning, men fy vad trött man blir under sådana dagar! Inte för att jag egentligen vill klaga  då jag fått en son som nästan aldrig är annat än glad.

Fick inte på Tindra regnkläderna idag så det blev en kortare promenad i duggregnet och därefter fick jag för mig att möblera om här hemma, japp lagom till att vi får besök imorgon så passade jag på att flytta om och rensa ur lådor. Nu tror ju inte jag att fina Kicki på nått sätt bryr sig om röran men det vore ju lite trevligt om jag hann röja undan lite tills imorgon. Ett mycket efterlängtat besök som gång på gång skjutits upp av olika orsaker…

Önskar er en riktigt mysig kväll!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s