Barn · Livet

Extra känslig…

God morgon! Helt plötsligt vaknar man upp till minusgrader och ska vänja sig vid att skrapa rutorna på bilen på väg till dagis. Tänkte först promenera men hua vad kallt det var och eftersom vi inte var hemma igår kväll så eldade vi inte heller och det märktes i morse kan jag säga. Eftersom jag inte heller hunnit få ordning på mina egna vinterkläder så fick jag snällt sätta rumpan på den iskalla skinnklädseln och nästan ge ifrån mig ett tjuts så kallt det var…

Lämnade en ledsen Liten på dagis idag, de senaste dagarna tycker jag att hon varit extra känslig för det mesta. Såg igår att hon fått två nya kindtänder som nästan är uppe och hoppas någonstans att det bara är därför. Idag sa hon när vi skulle åka att hon inte ville åka till dagis och jag trodde mest det berodde på att hon inte ville sluta leka men när hon sedan stod och grät ( vilket hon nästan aldrig gör ) vid grinden kändes det lite jobbigt och jag undrar om det kan vara något som hänt? Är väl inte helt konstigt att man som mamma blir lite orolig, tänkte jag ska höra med fröknarna om dom kanske vet något…

Fredag idag och det ska vi minsann fira med ett rent och fint hem, lite fredagsmys och en massa tårtmodellering till morgondagens tårta som står i kylen och väntar på att få bli täckt och dekorerad. Tänkte se om vi hinner svänga förbi affären och handla lite småsaker på vägen hem från dagis också. Bara vädret gör att man får energi till tusen och att det är just fredag idag hjälper ju bara till!

Ha en riktigt fin fredag vänner!!!

En kommentar på “Extra känslig…

  1. Nej det är inte konstigt. Inte ett dugg. Men sannolikt är det bara en känslig period pga tänder eller annat och inte nåt att oroa sig för. Dagispersonalen hade ju säkerligen berättat om det var nåt. Men visst känns det skit att lämna när de är ledsna! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s