Barn · Bebis · Djur · Hösten · Hund · Utomhus

Gräset är jätte vit…

God morgon! Idag vaknade vi upp till en frosttäckt gräsmatta och Tindra som vaknade en timme senare än vanligt vaknade med ett strålande humör och utbrast -Titta mamma, gräset är jätte vit! Efter frukost fick vi på oss overaller och mössor och vantar och promenerade till dagis i det underbara vädret. Theo kämpade sig vaken genom hela promenaden och somnade till bröstet nu när vi kom hem så trött han var…

I eftermiddag får jag besök av min allra bästastse som ska hjälpa mig få ordning på lite kläder till helgens barnmässa. Och innan dess tänkte jag fått lite ordning här hemma och bakat en massa för jag har en himla massa tårtbottnar som behöver göras inför helgen. Behöver beställa de sista vinterkläderna till barnen också om jag får tiden att räcka till. Intensiv men riktigt bra dag idag!

Hoppas ni också får en fin dag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s