Barn · Bebis · Blått · Hemma hos oss · Sovrum · Vit

Inte riktigt bryr sig…

Måndag idag och Liten är ledig från dagis i vanlig ordning. Hade tänkt mig en tur ut i skogen för att plocka blåbär med barnen men kroppen värker efter gårdagens spårning och promenad med hundarna så det blev en sån där dag när man inte riktigt bryr sig om ifall pyjamasen sitter på tills det är dags att gå och lägga sig igen eller när man äter frukost kl: 10 istället för kl: 8. Absolut ingen nytta är gjord här hemma alls, eller nja pyjamas & overall till lillebror är faktiskt beställt och det var på tiden då den lille mannen vuxit ur de andra för längesedan…

Någon mer än jag som mjukstartar veckan med en slapp dag??

2 kommentarer på “Inte riktigt bryr sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s