Barn · Bebis · Utflykt

På äventyrsbadet…

Nästan hela dagen igår spenderade vi i Borås på äventyrsbadet. Tindra älskar att bada och innan har det tagit e liten stund för henne att våga men inte den här gången. Hon ville i och bada med en gång och åkte på krokodilerna, simmade med puffarna och åkte den stora rutschkanan om och om igen med pappa. Jag och Theo tog det lite lugnare och myste i den lite mer babyvänligare poolen och efter en stund fick vi sällskap av pappa och det lilla yrvädret…

Att vara i simhallen en hel dag tar på krafterna!

Jag gjorde några försöka till att fota idag men tyvärr så är vädret inte riktigt på min sida så korten blev bara mörka och gryniga och det nya bordet ( japp ett bord är det alltså vi gjort ) gjorde sig inte alls rättvist. Så håll ut så kommer det upp så fort jag fått till bilderna. Idag blir det lite mer hundvänliga aktiviteter men först ska vi göra egna hamburgare att mätta magarna med!

Ha en fin avslutning på helgen vänner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s