Barn · Barnrum · Hemma hos oss · Rosa · Vit

I Tindras rum…

Idag bytte vi sängkläder i Tindras rum och hon älskade de nya påslakanet med jättekaninen! Helt underbart är det, tyvärr är det rätt mörkt i hennes rum så det är svårt att få till bra bilder där inne men här kommer några stycken ändå…

Tanken är att Tindras rum ska göras om under hösten och först av allt hade vi tänkt byta det fula gula golvet men det vi vill ha finns inte i lager än och kan dröja några veckor så medan vi väntar blir det lite småpill med detaljerna och den är ju minst lika kul det!

Tira skar sig rätt illa i tassen idag så det blev ingen lydnadskurs för oss ikväll, istället har jag målat klart Theos säng som nu är helt klar!! Nästan 3 timmar tog det men herregud så det var värt det!! Fullkomligt älskar hans nya säng!! Imorgon ska det bäddas och fotas och jag hoppas att ni också kommer bli lika förälskade som jag…

Nu ska jag krypa ner med mina pojkar och låta ryggen få vila, imorgon ska vi upp tidigt för att lämna Liten på dagis för första gången sen semestern, blöjfri dessutom!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s