Bakverk · Bröllop · Rosa · Sommaren · Tårtor · Vit

Helgens bröllopstårta…

 

Nu kommer äntligen bilderna på helgens bröllopstårta! En tårta till Medina & Jonathan med inspiration från brudbuketten. Tårtan innehåller chokladbottnar, bananmousse, dumlefluff och dumlebitar. När vi lämnade av tårtan i stan fick vi se en glimt av den vackra bruden och jisses vad sugen man blir på att en dag själv få stå där som brud!! Jag fortsätter drömma och under tiden får jag nöja mig med att göra tårtorna istället, inte så fy skam det inte…

Jag hoppas så att det vackra brudparet var nöjda med tårtan!!

4 kommentarer på “Helgens bröllopstårta…

    1. Men åhh vad glad jag blir! Drömmer att någon gång få göra en bröllopsdagstårta till er som är lite mer i stil med vad jag kan nu 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s