Bebisrum · Blått · Hemma hos oss · Inredning · Sovrum · Vit

Smakprov på Theos nya…

 

Hade egentligen inte tänkt visa er tills den var helt klar men kan bara inte hålla mig!! Ett litet smakprov på Theos nya säng som förhoppningsvis ska bli klar till helgen. Jag har en stor Bröllopstårta till på söndag så jag får se hur mycket tid jag lyckas få över till att måla för de som är kvar är det riktigt jobbiga och pilliga in i mellan åhh gud vad det tar tid!!

Ny madrass och nya sängläder har också inhandlats och i paketet från H&M fanns även sängkläder till vår säng som jag längtar efter att få byta om till!! Även Tindra fick nya sängkläder då hon ska få byta till ett större täcke nu när hon är en sån stor tjej, super fint var det så det får nog bli sängkläder-bytar-dag imorgon!! Självklart ska ni få se hur det blir!!

Men nu ska barnen göras i ordning för sängen och jag tänkte vila en stund innan det blir tid för dekorering inför helgens stora tårta. Lagom mör i kroppen efter en härlig promenad med hela familjen och våra goda vänner mitt på dagen idag så lite vila behöver jag för att orka sitta på stolen i några timmar och modellera blommor…

Ha nu en fin kväll så ses vi i morgon på den stora sängkläder-bytar-dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s