Bakverk · Donut · Kalas · Pyssel · Sommaren · Vit

Mina senaste donuts…

God kväll! Idag har vi haft en riktig röjardag här hemma och varit iväg till tippen med ett helt släp fyllt med skräp! Vi klarade oss rätt så bra från skurarna och jag hann till och med att fota mina senaste Donuts utomhus. Något riktigt roligt är att jag precis påbörjat ett samarbete med TÅRTDECOR och jag är såå glad att de tycker om vad jag gör i min lilla bakvärld!

För er som vill se fler bilder och testa dessa underbara små bakverk hittar ni receptet HÄR!!

Ha en fin kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s