Djur · Hund · Träning · Utomhus

Var är du?

Idag spenderade vi nästan hela dagen på Ikea och Tårtdecor, kanske inte jätte roligt på en så varm och fin dag men välbehövligt. När vi kom hem gjorde vi i ordning grillad kyckling och sallad som vi köpt på vägen hem och precis när vi ätit klart får jag ett sms: Var är du? eftersom jag var hemma svarade jag Hemma, var e du? fick till svar att det var lydnadskurs som jag helt glömt av! Packade i ordning väskan och tog med mig Tira & Theo till bilen och körde iväg och var tvungen att titta i backspegeln så jag fått med mig rätt hund, trots att vi var en timme sena fick vi en hel del tränat och det kändes riktigt bra. Och precis som vanligt fick jag hjälp med lite barnvagnsrullning under tiden jag tränade. Tusen TACK för hjälpen!!! Blir så rörd över folket runt omkring som faktiskt gör det möjligt för mig att få träna ostört!! Betyder så otroligt mycket bara så ni vet!!!

Imorgon blir det mysdag med bad och annat kul! Men nu sängen för det vääärker i kroppen efter dagen…

Natti natt

En kommentar på “Var är du?

  1. sv: tack för din gulliga kommentar :)’

    uNDERBARA bilder härinne och så söt och tuff hund 🙂

    ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s