Barn · Djur · Glass · Hemma hos oss · Hund · Mat · Sommaren · Utomhus

Gräset mellan tårna…

Hallå där! Tänk att sommaren kom hit till Västkusten också, så efterlängtad!! Vi passar på att njuta så mycket vi bara kan och spenderar mestadels utomhus i den mån det går med en liten i familjen. Igår åkte vi iväg en sväng till Mattias jobb för att köpa virke till vårt nästa projekt, vi har en liten här hemma som nu ligger trångt i sin vagga så en ny säng till lillebror stod högt upp på listan. Sagt och gjort fick jag mig en egendesignad spjälsäng igår och nu återstår bara allt målande. Det absolut tråkigaste under vägens gång för helt av allt vill jag måla en gång och sen ska det vara klart! Nu funkar det  ju inte riktigt så utan det ska torka i mellan och man får måla flera gånger osv. men snart, snart ska ni få se på den fina skapelsen…

Idag blev det pannkakor och hemgjord glass till middag när Tindra fick bestämma. Vi satt ute på gräsmattan och åt i skuggan med gräset mellan tårna och fjärilar i luften…

Hundarna fick leta pannkaksrester i gräset efter middagen…

Och vem tror ni utnämnde sig själv till att slicka rent glassburken??

Ha en fortsatt underbar kväll fina fina vänner!!

4 kommentarer på “Gräset mellan tårna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s