Barn · Djur · Hund · Sommaren · Utflykt · Utomhus

Underbar helg…

Vi har haft en underbar helg i familjens tecken. Gårdagen spenderades på Borås djurpark med en massa kvalitetstid för vår lilla familj och dagen idag har varit lugn och skön och avslutats med promenad upp till sjön med hundarna och finaste vännen Sabine och hennes tjejer.
Tindra och pappa stannade vid sjön och fiskade medan vi promenerade lite längre och på vägen tillbaka stannade vi för en fika med hemmagjorda vaniljbullar och varm choklad, riktigt mysig helg har vi haft!!

Tack fina vännen för en härlig promenad som alltid!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s