Barn · Cake pops

Att fira lite…

God kväll!
Fredagen lider mot sitt slut och jag har klarat första veckan själv med barnen. Det har varit riktigt tufft mot kroppen och jag skulle ljuga om jag sa att jag klarar det bra. Tindra förstår inte riktigt varför jag får ont ibland och testar mig ofta som till exempel när jag böjer mig ner för att ta på henne kläder och hon skrattar och springer ifrån mig. Det slutar ofta med att jag blir arg på henne och sedan ledsen. Och när ens 2 åring kommer för att kramas (det är så vi säger förlåt) så gör det lika ont i hjärtat som i kroppen att jag inte alltid kan skratta med henne istället…

Nu är helgen här och pappan är hemma igen och jag ska banne mig njuta av att få slippa de riktigt påfrestande sakerna och så klart av att få ha honom hos mig hela tiden.
För att fira lite har jag gjort hans favorit Cake pops och för er som är sugna på att testa själva så finns det nu en steg-för-steg beskrivning med bilder HÄR

Ha en fin fredags kväll sötnosar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s