Barn · Sommaren · Utflykt · Utomhus

Midsommarfirandet…

God kväll, midsommarfirandet lider mot sitt slut och trots vädret har vi haft en riktigt mysig helg. På midsommarafton åkte vi ut till Tjolöholmsslott för ringdans och tivoli som är en årlig tradition. Det smådroppade medan vi fikade och blev sedan bara mer och mer men innan vi åkte passade vi på att låta barnen åka lite karuseller till deras förtjusning…

Vi fick åka vägen om huset för att hämta torra kläder innan vi begav oss till farmor. Tindra höll sig sysselsatt hela kvällen med lilla kusin och hennes leksaker. Tyvärr glömde jag minneskortet till kameran så inga bilder. Men en riktigt trevlig kväll med god mat, tårta, jordgubbar och mys…

Nyvaken Tindra som inspekterar omgivningen…

Världens finaste  Tindra ♥ Calle

Idag har vi spenderat hela dagen tillsammans på Liseberg och haft en helt underbar dag med härligt väder! Bilder kommer imorgon för nu måste jag slänga mig i sängen med mina pojkar för den här mamman är trött…

Hoppas ni haft en riktigt fin midsommar kära vänner!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s