Barn · Glass · Inredning · Mat · Självporträtt · Sommaren · Utflykt · Utomhus

På Liseberg med våra fina…

Oj oj oj, viken seg avslutning på midsommarhelgen! Gårdagen spenderades hemma och mormor kom på besök. Vi pysslade, åkte och handlande och lagade mat och mycket mer hann vi inte och när mormor åkt hem och barnen sov kröp vi ner i soffan och kollade på film. Min finaste hade ordnat en riktig tjejfilm så jag kunde sitta och snyfta lite framför tvn, tror den hette Vow måste nästan kolla upp det och återkomma för den är väl värd att se.

I lördags spenderade vi ju hela dagen på Liseberg med våra fina vänner och trots att det spöregnade hemma innan vi åkte hade vi sol och regnfritt hela dagen. Barnen var precis så stora att de kunde åka lite fler karuseller och så glada och förväntansfulla barn vi hade under dagen. Vi åkte karuseller, åt god mat, åkte fler karuseller, åt glass och skrattade ikapp. Tindra pratar fortfarande om karusellerna och hur hon och Calle åkte högt uppe…

 
 
 
 
 
 
 

Och vagnen är helt underbar!! Tindra älskar sin plats där nere och den är så otroligt lättkörd och vi får utan problem plats med barn, vagn och hundar/hundbur i bilen!!
Mycket gott har det blivit på senaste tiden så nu tar jag mig i kragen och skärper till mig en smula, för nu jävlar!!!

Ha nu en mysig dag i regnet!

2 kommentarer på “På Liseberg med våra fina…

    1. Ja, kollade efter dom när jag köpte vagnen men fanns inte då men en sån ska absolut köpas!! Hade satt Tindras stol där uppe för att kunna packa under men hon ville sitta på sin pass (plats) så det blev lite trångt där nere ;0)
      Det var såå roligt nu när dom förstår lite mer och tyckte karusellerna var super roliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s