Barn · Djur · Hund

Lite småsaker…

Idag har vi äntligen fått köpt lite småsaker vi saknat här hemma, en bänk och sandlåda till Liten, en röjsåg till pappa och lite blommor till altanen. I veckan ska jag försöka hinna måla bänken vit och sand till sandlådan ska inhandlas och placeras ut på ett bra ställe. Att shoppa stora paket med barnen och utan mannen känns i kroppen!

Hundarna har haft en lugn vecka men verkar rätt nöjda ändå. Nea började löpa i förra veckan och jag var helt oförberedd fast det egentligen kom precis när det skulle. Jag & Sabine var uppe och tränade i veckan och jag blev så otroligt taggad!! Tira är helt otrolig och trots att hon knappt tränat lydnad förut slukade hon övningarna!! I veckan som kommer ska hon få sitt livs första ängsspår och det ser jag verkligen fram emot!!

20120609-232156.jpg

Imorgon får vi fint besök av en av mina barndomsvänner och hennes man. Det är första gången dom kommer hem till oss i huset och första gången dom ska få träffa barnen! Det ska bli så otroligt kul att få ha dom här en stund och prata gamla minnen!!

Nu väntar sängen för min del, natti natt!!

2 kommentarer på “Lite småsaker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s