Barn · Bebis · Blått · Vit

Lillen blir större…

Vilken underbar dag!! I morse sov Theo några timmar så jag hann plocka undan kläder, leksaker och disk från vardagsrummet. Jag fullkomligt älskar att ha det rent och fint inför fredagskvällen och idag fick jag gjort en hel del! Efter att vi hämtat Liten på dagis åkte vi till affären och Theo låg och tittade på alla färger medan Tindra hjälpte mig scanna varor och äta bananer. Älskar när det bara flyter på sådär. Nu blir det lite mer städning innan vi tar in hundarna och lagar lite tacos…

Idag blir lillebror 3 månader gammal! Igår var vi på Bvc och Theo fick sina sprutor och den ena svider ju en del så han blev jätte ledsen. Eftersom han så sällan blir ledsen så var det lite extra jobbigt att höra hur han skrek. Lillen blir större och större och har ökat nästan 1 kg den senaste månaden…

Älskar mina fina så otroligt mycket!!! Går inte en dag utan att jag blir varm i hjärtat av att få vara nära dom!

Ha en underbar start på helgen vänner!!

En kommentar på “Lillen blir större…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s