Vikt efter förlossningen

Att trilla av vågen…

Jag höll nästan på att trilla av vågen i morse när jag vägde mig! Sedan jag bestämde mig för att verkligen ta tag i mig själv har jag varit jätte nyfiken på om det skulle ge något resultat och jag blev så otroligt glad när vågen stannade på 70,0 kg!!! Det var så mycket mer än jag hoppats på och en viktminskning på -1,2 kg!!

För 3 månader sedan imorgon kom Theo till världen och jag började min viktnedgång och har hittills gått ner -14 kg och har 11 kg kvar till min första  målvikt…

Tjihooo nu säger vi hej då till 70 kg och satsar helhjärtat på att välkomna 60 kg klassen nästa vecka!!!

 

En kommentar på “Att trilla av vågen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s