Djur · Hund · Simning · Sommaren · Utomhus

Balsam för själen…

God morgon! Liten är lämnad på dagis och jag ska strax ta ett litet röj här hemma innan en runda runt Knös med Tira. Jag tänkte att hon skulle få lite egentid och om lillebror är nöjd ska vi nog få till lite träning också.

Igår kväll blev det promenad upp till sjön igen fast denna gången med Jossan & Pia och deras hundar. En underbar skogstur i solnedgången och sådär 20 grader varmt! I morse vaknade jag både öm och trött och gjorde ett försök att krypa ner i sängen med lillebror för att somna om någon timme men nä häpp, det gick inte så det får väl bli lite städning istället…

Här kommer några härliga bilder från igår kväll…

Jag älskar mina barn över allt annat på jorden men att få ta med hundarna och bara vara på en promenad ute i skogen är verkligen balsam för själen!! Och att min älskade sambo tar hand om barnen på kvällen och låter mig få egen tid är sååå guld värt!!

Ha en helt underbar onsdag fina ni!!

2 kommentarer på “Balsam för själen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s