Barn · Bebis · Hemma hos oss · Sommaren

Ställa om oss…

Vilka dagar vi haft!! Värmen slog ner som en bomb och vi försöker så smått ställa om oss på sommar. Jag försöker få klart mitt stora projekt vid parkeringen där jag helt tar bort den gamla stora fula rabatten som man fick gå runt för att komma in på gräsmattan. Istället blir det grus och en öppen vy ut över tomten, så mycket luftigare än tidigare och även om det är långt ifrån hur jag vill att det ska se när det är färdigt så är det så mycket bättre i alla fall!!

Tindra njuter av värmen och vill gärna gå ut direkt efter frukost, pappa har äntligen satt upp hennes gunga så den vill hon ju använda också. Theo verkar vara lite påverkad av värmen och är lite smågnällig och vill helst av allt inte bli nedsatt utan vill vara i famnen så mycket han bara får. Hundarna njuter även de och strosar mest runt efter oss på tomten och slänger sig ner och rullar sig i gräset eller badar i poolen…

Imorgon väntar dagis igen för lilla fröken och jag och Theo får besök av bästaste Kicki med sina hjärtan för promenad och Borås godaste sallad!! Det ni!!

Hoppas ni har det lika mysigt i värmen som vi!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s