Glass · Rosa

Glass med smak av sommar…

Idag passade jag på att testa min nya glassmaskin som jag fick av hjärtat när jag var sådär lagom tjock och väldigt less på att vara gravid. Han är ju faktiskt 2 månader nu så jag tyckte att det var på tiden att jag invigde den och oj oj oj, den kommer nog gå varm här hemma i sommar!

Jag gjorde en grund med vaniljglass och rev ner marsipan och efter att den gått ett tag tillsatte jag några små bollar med mer marsipan. Helt underbart len glass med smak av sommar…

Tyvärr har jag vägning imorgon så idag blev det bara en skopa för att få provsmaka. Inte för att jag tror på minus denna veckan med helt uteblivna promenader och väldigt mycket stillasittande men jag försöker i alla fall…

Hoppas ni alla får en underbar ledig dag imorgon och till er som ska springa i vänstervarvet på årets Västkustvalp, Lycka till!!

En kommentar på “Glass med smak av sommar…

  1. Tack! Jag vill också ha en glassmaskin!! Kanske borde önska mig en av Sam nästa söndag? Jag menar, han borde ju vilja att jag kan göra egen glass till honom i sommar, eller hur? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s