Bakverk · Rosa · Tårtor

Minns ni den…

Den här veckan har verkligen inte varit snäll mot mig. Min kropp vill inte vara med för tillfället och helgen har passerat som i en dimma. I morgon ska jag till läkaren och jag hoppas så att hon ger mot ok att börja äta värktabletter trots att jag ammar för dagar som dessa är hemska och att varken orka med barn, hundar eller hemmet gör ont i hjärtat…

Till något lite roligare istället, minns ni den lilla ballerinan som jag blev lite smått förälskad i? Den tårtan beställdes tillsammans med en annan som skulle ha ”Den oändliga historien” som tema och det blev Falcor med Bastian och Rock biter på…

Och ballerinan då, jodå här är hon!! Vet inte riktigt varför men jag blev så nöjd med henne och kanske beror det på att det blev en enkel tårta som jag personligen älskar att göra…

Nu är det snart läggdags för Liten & lillebror och sedan har jag blivit lovad att få krypa ner i ett varmt bubbelbad för att försöka lätta på alla spänningar i kroppen men först lite klickerpass med de blå…

Ha en fin söndagskväll kära vänner!

6 kommentarer på “Minns ni den…

  1. Vilka fina små tårtor, du är verkligen jätte duktig Nadia !! Jag hoppas att du kryar på dig, det är verkligen inte roligt att inte mår bra !!
    KRAMAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s