Barn · Hemma hos oss

Playdate with Äämii…

Både storasyster & lillebror sover och jag passar på att titta in i bloggarnas värld en liten stund innan det är full rulle här hemma igen. Under förmiddagen har jag hunnit med att göra 4 olika sorters tårtfyllningar och även fyllt mina 2 tårtor. Ikväll blir det tårtdekorationer för hela slanten och även om jag började lite smått igårkväll så blir det en del timmar för att få ihop det. Men som tur är så är det ju riktigt kul att pilla med.

Igår kväll fick Tindra besök av sin lilla bästis Amy som var här och höll Tindra sällskap i hennes kiosk där de åt kakor och glass ( allt i trä såklart ) Dom är ju helt underbart söta när dom leker ihop. Och idag pratar hon om henne hela tiden och går igenom vad dom lekte med igår…

Önskar er alla en riktigt fin fredag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s