Barn · Mat

Här hemma laddar vi…

God morgon!! Här hemma laddar vi med frukost efter en lång sovmorgon. Sedan jag skrev om Litens sömnproblem har hon sovit hela nätter igen så jag hoppas det håller i sig nu. Idag fick vi sova till 8.30 till och med…

Om en stund ska vi åka och handla lite och sedan ska vi till läkaren för att kolla upp hennes rinnande öga. Idag blir det en kort stund på dagis och under tiden tänkte jag passa på att baka. Sedan har jag två tårtor till helgen som jag ser fram emot att göra!!

Vi ses lite senare fina ni!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s