Barn · Bebis · Blått · Hund · Sovrum

Fina lillebror 2 månader…

God kväll kära vänner! Sitter just nu nyduschad efter min första löprunda sedan innan jag blev gravid med Theo. Jag & Tira sprang ca 30 min och det var hennes första gång och jag är riktigt imponerad över hur snabbt hon fattade grejen. Hon är min lilla pärla och älskar allt vi provar på! Eftersom Nea inte ska springa så långt pga sin höft är jag överlycklig att Tira kan ta hennes plats på de längre sträckorna…

Idag blev vår fina lillebror 2 månader och vi träffade läkaren på Bvc och fick en ok-stämpel i rumpan. Han sa att jag hade en riktigt fin liten pojk och hur glad blir man inte av att få höra det!? Han har ökat rejält i vikt senaste veckorna och det både känns och syns…

Theo blir mer och mer stadig i nacken och trots att han inte är lika stadig som Tindra var i den åldern kämpar han envetet på. Han älskar att få stå upp och vill vara med och titta på allt som händer. Han sover från kvällen och genom natten med en amning under natten och en amning under morgonen ( eftersom allt går per automatik har jag ingen aning om när han brukar vakna ) Han är så otroligt lugn och snäll och de enda gångerna han är ledsen är om han har magknip eller är hungrig. Min underbara lilla pojk…

Så olika men ändå lika…

Det går inte en dag utan att jag är otroligt tacksam över mina fina och snälla barn. Jag & Mattias är så lyckligt lottade över att få ha dessa två små raringar i vårt liv!

Mamma älskar er båda mina fina hjärtan!!!

2 kommentarer på “Fina lillebror 2 månader…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s