Djur · Hund · Utflykt · Utomhus · Våren

Hemma igen…

Då var vi hemma igen efter en långhelg med Aussieläger. Vi har fått prova på lydnad, sök, viltspår, vallning, utställning och agility. Vissa grenar har vi ju redan börjat med men trots det har vi en hel del roligt med oss hem att jobba med.

Jag är riktigt imponerad över min lilla skitunge och älskar hur hon växer i mina ögon för var dag som går. Varje tillfälle vi får vara tillsammans och varje tillfälle vi tränar visar hon mer och mer fokus och jag längtar till den dagen då vi tar första steget ut på tävlingsplan…

Nu kryper jag ner till mina pojkar och sluter ögonen som resterande familjemedlemmar. Imorgon firar vi 30 års dag med en hemlig liten resa så det blir ingen sovmorgon inte!

Sov så sött kära vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s