Barn · Bebis · Blått · Djur · Hemma hos oss · Hund · Mat · Rosa · Utomhus · Våren

Äntligen fredag…

Så var det äntligen fredag och vi har haft en super härlig förmiddag. Igår kväll var Mattias på middag med jobbet och jag hade fullt upp minsann. Att få till middag, amning, stopp i avloppet, läggning och röjning helt själv blev klurigt men det gick. Och när M lite senare kom hem tog jag tag i tvätten, disken och det sista leksakerna som Tindra lämnat. Och allt det där gjorde att vi kunde börja fredagen med en massa roligt pyssel. Och innan lunch gick vi ut och luktade på våren som anlänt hit idag och jag har till och med fått i mig lunch idag, det ni…

Världens finaste Liten på promenad med sin nya kärra…

Vitsippor till pappa…

Nea välkomnar våren på sitt egna sätt…

Älskade lillebror sov i en friska luften…

Nu har båda barnen vaknat så nu blir det amning och fruktsallad. Och sedan ska jag försöka packa inför helgens resa som börjar tidigt i morgon. Och om jag hinner blir det en sväng förbi klubben innan jag åker och handlar.

Och ikväll blir det fredagsmys med nybakt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s