Barn · Bebis · Gravid · Kalas · Rosa · Vit

2 år senare…

Tänk att det var exakt 2 år sedan vi packade det sista i BB-väskan och åkte in till förlossningen i Mölndal. Jag hade så fruktansvärt ont och varje gupp kändes olidligt och just då visste jag inte att värkarna skulle bli väldigt mycket värre och att en liten tjej skulle titta ut kvällen efter…

Nu sitter jag här 2 år senare och slår in paket, pyntar och bakar så mycket jag bara hinner med. Tårar trillar ner för kinderna mest av lycka att just hon blev till, att hon är den underbara lilla tjej hon är och att jag har fått älska henne i 2 år och 9 månader…

20120419-232016.jpg

Det är svårt att förstå vad meningen med livet var innan man fick barn, även om man går igenom en hel del jobbiga saker med att fostra en envis liten 2 åring finns det inget i hela världen som är starkare än den kärlek man delar!!!

Sov gott fina ni imorgon firar vi Liten på hennes 2 års dag!!!

3 kommentarer på “2 år senare…

  1. Jag minns den där kvällen så väl! Tänk vad mycket som hänt sen dess och hur mycket de små utvecklats. Från små spädisar som man bara kunde ana en personlighet på, till de små människor med mängder av vilja och egna upptåg de är idag.

    Stort, stort Grattis till sötaste Tindra på födelsedagen!!! Längtar till söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s