Bakverk · Rosa

Livets goda…

Vilken underbar söndag vi fick! Med ett litet undantag av att Tindra har feber och inte alls vill göra mycket mer än att mysa och sova. Under tiden hon sov middag gick vi andra ut och gjorde klart Tindras 2 års present. Jag hann även med att måla lite nya lister som kom upp igår och därefter blev det söndagsmiddag utan Liten som återigen somnat i famnen i soffan. Nu väntar lilla familjen i soffan för lite mys med film och popcorn ( första gången Liten smakar på popcorn och hon gillar det!! )

Men först lite bilder på det lilla underverket som jag bakade igår, underbart goda!! Nu längtar jag tills nästa helg så jag får äta några fler…

Ha en fin avslutning på helgen fina ni!!

 

 

4 kommentarer på “Livets goda…

  1. Åh vilka underbara godsaker det där såg ut att vara! Är det svårt? (Får jag väl fråga innan jag ber om recept för jag är ingen sådan hejare med bakning som du är ;))

    1. Nja, lite kladdigt och kanske inte helt lätt första gången men vill du testa lägger jag ut receptet :0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s